
Denizlispor sezonun ilk yarısında istediği verimi alamazken devre arası hazırlık kamp çalışmasını Antalya da sürdürüyor. 2.yarı da daha güçlü takım olarak sahaya çıkmak için kolları sıvayan Denizlispor kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile başladığı kampta yeni futbolcular yavaş yavaş kadroya dahil oluyor. Eze bugün kampa katılması bekleniyor. Canberk ise kamp kadrosunda yerini aldı. Görüşmesi devam eden diğer futbolcular imza attıktan sonra kadroya Antalya kampında katılacak.
Denizlispor başkan yardımcılarından Ali Fırat sezonun 2.yarısı için güçlü Deanizlispor oluşturmaya çalıştıklarını, kadroda değişiklikler yaparak form grafiği yüksek ve sahada direkt oynayacak isimler üzerine yoğunlaştıklarını söyledi.
Kondisyon ağırlıklı devam eden kampın ilk bölümünde futbolculara kuvvet yüklemesi yapılıyor. Kampın 2.bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapılacağı belirtildi. Kampın ilk hazırlık maçı pazar günü saat 18.00 de Menemenspor ile yapılacak.
Kamptaki takımların durumuna göre eşdeğer takımlar ile hazırlık karşılaşmaları ayarlanacak.
Takımın kamp programında Asil Kaan Güler, Zeki Ayvaz, Tahacan Velioğlu, Barış Örücü, Leandro Kappel, Alperen Yazıcı, Atakan Üner, Taşkın İlter, Cenk Güvenç, Berkan Afşarlı, Ziya Alkurt, Keremcan Akyüz, Veli Acar, Burak Altıparmak, Cihan Özkaymak, Ali Rıza Çetinel, Hüseyin Altıntaş, Kadir Kurt bulunuyor.
Kamp programımıza dahil olan Canberk Aydın takımımızla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
haber Erol Kes